driehoek

Overname Bureau Verkuylen door Kragten

S Hertogenbosch De Gruyter Fabriek

Overname Bureau Verkuylen door Kragten

26 januari 2021

Op 1 februari 2021 neemt ontwerp- en adviesbureau Kragten met kantoren in Roermond en ’s-Hertogenbosch, Bureau Verkuylen over.

Bureau Verkuylen heeft enkele jaren geleden de ambitie uitgesproken om verder te professionaliseren en ontwikkelen. Om het realiseren van deze ambitie te versnellen hebben wij Kragten benaderd, omdat hun visie en waarden uitstekend aansluiten bij die van ons. Deze stap is een geweldige impuls voor de verdere ontwikkeling van onze organisatie en mensen.

Voor onze opdrachtgevers betekent de overname dat wij hen nog beter van dienst kunnen zijn. Kragten werkt met circa 190 medewerkers aan uiteenlopende vraagstukken gericht op de ontwikkeling, de inrichting en het beheer van zowel het stedelijk als het landelijk gebied. De organisatie bestaat uit acht vakgroepen met diepgaande kennis op het gebied van ruimte, milieu, water, cultuurtechniek, mobiliteit, ondergrondse infrastructuur, infratechniek en geodatamanagement.

Alle medewerkers, behalve Corine van Zantvliet en Robert Jan Verkuylen, en alle projecten gaan over naar Kragten. De overname heeft geen gevolgen voor gemaakte afspraken of de personele bezetting van onze lopende projecten.

Corine en Robert Jan gaan zich volledig richten op het bedrijf van de vrouw van Robert Jan, Ellie Cashman Design. Robert Jan Verkuylen blijft nog zes maanden verbonden aan Kragten om de overgang van de medewerkers, de opdrachtgevers en de projecten in goede banen te leiden. 

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Robert Jan Verkuylen.

 

  • 26 januari 2021
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie? Lees ons cookiebeleid.