driehoek

Masterplan

Voor ingewikkelde gebiedsontwikkelingen is het belangrijk om van groot naar klein te werken. Hiervoor kunnen wij een masterplan opstellen, zodat alle ruimtelijke en functionele aspecten integraal bij elkaar komen. In het masterplan bepalen we op strategisch niveau welke ingrepen op welke plek wenselijk zijn.

 

 

Wat is een masterplan?
Een masterplan is het allesomvattende plan voor de gehele ontwikkellocatie waarbij stedelijke en landschappelijke ontwikkelingen samen komen. Uiteraard vormt ook hier een uitgebreide analyse op basis van de lagenbenadering de basis. In een masterplan leggen we de ruimtelijke uitgangspunten integraal en op hoofdlijnen vast. Dit plan vormt het raamwerk met de bebouwing, de infrastructuur, het watersysteem en het landschap in relatie tot de gebruiks- en toekomstwaarde van de plek. Bij het maken van een masterplan kijken we ook naar de financiële haalbaarheid, de technische maakbaarheid en de belangen van de omgeving. Vanuit het masterplan kunnen we verschillende planonderdelen steeds verder gaan uitwerken.

 

Offerte

Wilt u meer weten of een offerte voor een masterplan opvragen? Bel 073 623 1313 of neem contact op via het contactformulier. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Masterplan
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie? Lees ons cookiebeleid.