driehoek

Kwaliteitsverbetering van het landschap

Bij ruimtelijke ontwikkelingen in het buitengebied van Noord-Brabant eist de provincie vaak een zogenaamde 'kwaliteitsverbetering van het landschap'. Wij kunnen de benodigde werkzaamheden voor deze verplichting voor u uit handen nemen.

 

Wat wordt er verstaan onder 'kwaliteitsverbetering van het landschap'?
Ruimtelijke ontwikkelingen in het Brabantse buitengebied moeten gepaard gaan met een landschappelijke inpassing of een investering in het landschap. Dit stelt de provincie Noord-Brabant als voorwaarde om te voorkomen dat ons landschap verder verrommeld. Om te bepalen hoe hoog de vereiste investering in uw geval is, maken wij een berekening. Daarnaast stellen wij voor hoe deze investering plaats kan vinden. Dat kan door middel van sloop van bebouwing, aanplant van groen of een bijdrage in het gemeentelijke landschapsfonds. Na afstemming met de gemeente en/of provincie maken wij ook een beplantingsplan. Hiermee voldoet u geheel aan het provinciale beleid.

 

Offerte

Wilt u meer weten of een offerte voor een kwaliteitsverbetering van het landschap opvragen? Bel 073 623 1313 of neem contact op via het contactformulier. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Kwaliteitsverbetering Van Het Landschap
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie? Lees ons cookiebeleid.