driehoek

Rick van Hest MSc

Rick van Hest MSc

junior planoloog

Rick van Hest werkt als junior planoloog mee aan het opstellen van ruimtelijke plannen. Hij is sinds 1 november 2018 werkzaam bij Bureau Verkuylen.

Tijdens zijn studie (Bachelor: Sociale Geografie en Planologie / Master: Spatial Planning) aan de Universiteit van Utrecht heeft hij zich de theoretisch basisvaardigheden van het vakgebied eigen gemaakt en tijdens diverse stages bij zowel publieke- als private partijen kennis gemaakt met de praktijk.

Rick werkt mee aan bestemmingsplannen, wijzigingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen voor ontwikkelingen in zowel het buitengebied als in het bestaand stedelijk gebied. Hij is betrokken bij de inhoud en het proces. Hij schrijft aan de toelichting (met onder meer de uitvoeringsaspecten milieu, waarden en water) en de planregels en stelt de verbeelding op. Tevens stemt hij af met partijen waaronder opdrachtgevers, gemeente, waterschap en onderzoeksbureaus. Hij denkt mee over het beantwoorden inspraakreacties en zienswijzen.

Rick heeft zich tevens verdiept in de Aerius calculator en maakt voor kleine en middel grote woningbouwplannen tevens stikstofberekeningen.

Bureau Verkuylen 2020 WEB 8306 (Rick)
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie? Lees ons cookiebeleid.