driehoek

Ir. Kees Willemsen

Ir. Kees Willemsen

Stedenbouwkundige BNSP

Als stedenbouwkundige houdt Kees Willemsen zich bezig met het opstellen van stedenbouwkundige plannen, visies, beeldkwaliteitsplannen, bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen. Daarnaast vragen de diverse projecten om coördinatie omtrent planning en contact met opdrachtgevers en overheidsinstanties.

Na zijn studie Urban Design and Planning aan de Technische Universiteit in Eindhoven, is hij bij Bureau Verkuylen aan de slag gegaan als stedenbouwkundige. Tijdens zijn studie en binnen het bureau heeft hij vanuit de stedenbouw leren kijken naar complexe plannen met integrale belangen. Analyseren en ontwerpen zijn vaardigheden die hij heeft leren gebruiken bij het tot stand komen van onze ruimtelijke plannen.

Door middel van analyseren, ontwerpen, tekenen, schrijven en coördinatie van ruimtelijke ontwikkelingen, ontwikkelt hij een steeds breder wordende kijk op de gehele stedenbouw.

Zijn werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit ontwerpen, grafische uitwerking, opstellen van bestemmingsplannen en projectmanagement.

Bureau Verkuylen 2020 WEB 8200 (Kees)
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie? Lees ons cookiebeleid.