driehoek

Ing. Joost Nijssen

Ing. Joost Nijssen

Planoloog

Joost Nijssen adviseert opdrachtgevers bij het realiseren van ruimtelijke ontwikkelingen. Joost is in 2001 in dienst getreden en behoort inmiddels tot de vaste waarden van  Bureau Verkuylen.

Tijdens zijn opleiding Planologie aan de NHTV te Breda heeft hij brede kennis van het vakgebied opgedaan. Gedurende zijn werkzame periode bij ons bureau is hij gespecialiseerd in het opstellen van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen voor ontwikkelingen in het buitengebied, dorpen en kleine steden. Joost verzorgt daarbij de gehele inhoud van bestemmingsplannen: de toelichting (met onder meer de uitvoeringsaspecten milieu, waarden en water), de planregels en de verbeelding.

Zijn kennis blijft up-to-date via het volgen van cursussen en workshops (onder meer leergang Op Dezelfde Leest van Platform 31).

Als intern projectleider (PRINCE2 Foundation gecertificeerd) heeft hij het totaaloverzicht en kent hij de details. Hij stuurt collega's en externen aan en werkt daarbij snel en punctueel.

Als planoloog bestaan zijn werkzaamheden uit:

  • het maken van ruimtelijke onderbouwingen, bestemmingsplannen, wijzigingsplannen;
  • het begeleiden van projecten (projectmanagement), waaronder het opstellen en bijhouden van planningen (in MS Project) en budgetten;
  • het (strategisch) adviseren van opdrachtgevers over alle aspecten van een ontwikkeling;
  • het voeren van ambtelijk en bestuurlijk overleg;
  • het opstellen en beantwoorden van inspraakreacties en zienswijzen.
Bureau Verkuylen 2020 WEB 8269 (Joost)
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie? Lees ons cookiebeleid.