driehoek

Bureau

Bureau Verkuylen is een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw en landschapsontwerp. Als multidisciplinair bureau adviseren wij opdrachtgevers met onze integrale werkwijze van de eerste schets tot en met de uitvoering.

Onze missie is het realiseren van gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige ruimtelijke oplossingen voor onze opdrachtgevers. Vanuit ons kantoor in 'De Gruyter Fabriek' in 's-Hertogenbosch, realiseren wij met ons team van adviseurs, planologen en ontwerpers projecten in heel Nederland, maar vooral in Noord-Brabant en Gelderland.   

In de loop der jaren hebben wij een gedegen netwerk opgebouwd van advies- en onderzoeksbureaus (op het gebied van onder andere milieu, archeologie, flora en fauna), rentmeesters, advocaten en andere bouwprofessionals. Daardoor kunnen wij, afhankelijk van de opgave, snel de juiste partijen bij een project betrekken.

Ons bureau is opgericht in 1982. In deze bescheiden historie hebben wij voor vele opdrachtgevers een bijdrage mogen leveren om hun projecten te realiseren. 

Wij streven naar duurzame relaties met onze opdrachtgevers, medewerkers en overige partijen in ons netwerk. Een goede samenwerking tussen partijen is een belangrijke voorwaarde om een project succesvol te realiseren.

Lees meer over :

MG 8611
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie? Lees ons cookiebeleid.