ir. Robert Jan Verkuylen

MG 6025

Adviseur ruimtelijke ontwikkelingen, directeur

Robert Jan Verkuylen adviseert opdrachtgevers bij het realiseren van ruimtelijke ontwikkelingen. Hij is als algemeen directeur tevens verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Bureau Verkuylen.

Na zijn studie Civiele Techniek aan TU Delft heeft hij circa zeven jaar in de uitvoerende bouw gewerkt. Bij Heerema Marine Contractors werkte hij - deels vanuit Leiden en deels vanuit Houston - aan installatieprojecten van grootschalige, complexe infrastructuur op zee. Hier heeft hij ervaring opgedaan met het werken in een projectomgeving met veel verschillende disciplines en (zeer) kleine foutmarges. Later is hij naar New York verhuisd, waar hij als projectmanager verantwoordelijk was voor het ontwerp en de realisatie van een aantal bouwprojecten, waaronder particuliere woningen, een theater en de renovatie een vakantiepark.

Sinds 2007 werkt Robert Jan bij Bureau Verkuylen. Zijn oriëntatie is sindsdien specifiek gericht op ruimtelijke ordening. Door het volgen van opleidingen en cursussen volgt hij de actuele ontwikkelingen in de sector. Zijn specifieke activiteit is het maken van bestemmingsplannen, begeleiden van ontwerptrajecten en het adviseren van opdrachtgevers over alle facetten van het planproces. Opgeleid als civieltechnisch ingenieur, benadert hij vraagstukken op analytische wijze en weet hij problemen snel te doorgronden. Hij houdt het overzicht over het planproces en draagt zorg voor de communicatie met professionals, belanghebbenden en overheden.

Bij ieder plan wil hij voor de opdrachtgever een zo goed mogelijk resultaat behalen met zo min mogelijk risico's.

Mijn Projecten

Bestemmingsplan Ruimte voor Ruimte Nieuwkuijk

BEKIJK PROJECT >
Bestemmingsplan Brede School Haaren

BEKIJK PROJECT >
Bestemmingsplan Voorburg Vught

BEKIJK PROJECT >
Stedenbouwkundige visie MFA Hapert

BEKIJK PROJECT >
Stedenbouwkundig plan De Kolvenvense Akkers

BEKIJK PROJECT >
Beplantingsplan Bernheze

BEKIJK PROJECT >
Architectuur De Vrije Teugel Uden

BEKIJK PROJECT >
Zorgcentrum Campagne Maastricht

BEKIJK PROJECT >
Architectuur zorgwoningen Uden

BEKIJK PROJECT >