Architectuur De Vrije Teugel Uden

De locatie ligt in het recreatiegebied de Bedafse Bergen. De Vrije Teugel is een zalencentrum met bowlingbanen. Het bouwplan betreft de uitbreiding met conferentiezalen, een restaurant, nieuwe bowlingbanen en een hotel.

De bestaande bebouwing is het resultaat van toevoegingen aan een voormalige boerderij. De uitbreiding vereiste een nieuwe organisatie van het gebouw. De basis van het ontwerp is de omvorming van de voormalige bowlingbanen tot een centraal gelegen binnenstraat. Hier komen alle nieuwe functies op uit. De nieuwe hoofdentree ligt vanaf het nieuw ingerichte parkeerterrein aan het begin van de binnenstraat. Vanwege de landelijke ligging is als materiaal voor de nieuwe buitengevels gekozen voor hout.

Fotografie Martine Berendsen

 

Error parsing XSLT file: \xslt\Projectdetail.xslt
 MG 8458
 MG 8395
 MG 8495
 MG 8438
 MG 8403
 MG 8501
 MG 8477
 MG 8482
 MG 8479