Adviesbureau

Bureau Verkuylen is een regionaal opererend ontwerp- en adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw, landschap en architectuur. Als multidisciplinair bureau kunnen wij onze opdrachtgevers van het begin tot het einde van het (bouw)proces integraal adviseren.

Onze missie is het realiseren van gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige ruimtelijke oplossingen voor onze opdrachtgevers.   

Vanuit ons kantoor in 'De Gruyter Fabriek' in 's-Hertogenbosch, realiseren wij projecten voor opdrachtgevers in heel Nederland, maar vooral in Noord-Brabant en Gelderland. Op de Projectenpagina staat een kaart met een selectie van gerealiseerde plannen.  

Bureau Verkuylen is een tweede generatie familiebedrijf. Jan Verkuylen heeft het bureau in 1982 opgericht. De eerste opdracht voor het bureau was de herontwikkeling van het industrieterrein Moerdijk. Andere opdrachten uit die  periode waren de ontginning van de Kraaijenbergse plassen in Cuijk, het ontwerp van Fitland in Mill, de architectuur van de verbouwing van de Bartjeskerk, inclusief appartementen, in Den Bosch. De meeste plannen zijn in Brabant gerealiseerd en die regionale oriëntatie bestaat vandaag de dag nog. In 2007 is Robert Jan Verkuylen, na afronding van zijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft en zeven jaren ervaring in de uitvoerende bouw, werkzaam op het kantoor. Sinds 2012 is hij als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.   

In de loop der jaren hebben wij een gedegen netwerk opgebouwd van advies- en onderzoeksbureaus (op het gebied van onder andere milieu, archeologie, flora en fauna), aannemers, ontwikkelaars, constructeurs, rentmeesters, advocaten en andere bouwprofessionals. Daardoor kunnen wij, afhankelijk van de opgave, snel de juiste partijen bij een project betrekken. Wij streven naar duurzame relaties met onze opdrachtgevers, medewerkers en overige partijen in ons netwerk. Een goede samenwerking tussen partijen is een belangrijke voorwaarde om een project succesvol te realiseren.